Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterwandeling

10 februari 2022 | 18:00 - 20:30

Extra activiteit Ondernemend Koggenland: Winterwandeling!Ga je mee naar buiten?

Het thema van Ondernemend Koggenland is dit jaar: van binnen naar buiten. En daarom organiseren we een extra, spontaan ingelaste activiteit: de Winterwandeling! En wel op donderdag 10 februari 2022. Zo kunnen we samen het nieuwe jaar in wandelen.
Wij willen ons, als nieuw bestuur, graag aan iedereen voorstellen en het oude bestuur bedanken. Bovenal willen we er lekker op uit, naar buiten, de natuur in. Nu iedereen zoveel tijd achter de schermen zit (Zoom, Teams etc.), is het juist goed om naar buiten te gaan. Elkaar weer fysiek te ontmoeten en energie op te doen. Uiteraard binnen de richtlijnen en maatregelen vanuit de overheid.

 

Programma 18.00, 18.15 of 18.30 uur: start (in het aanmeldformulier kan je je gewenste starttijd aangeven)ca. 1 uur: memorabele Winterwandeling19.00, 19.15 of 19.30 uur: ontvangst met soep19.30 uur: bedanken oud Bestuur + afsluitende borrelLocatieDe start is in Obdam, van daaruit maken we een mooie avondwandeling.Wij beloven je een bijzondere wandeling, die je niet snel zult vergeten. “De Rietvogel”Vogelenzang 121713CX ObdamAanmelden We willen het jaar graag samen aftrappen, met zoveel mogelijk leden, en stellen het dan ook zeer op prijs dat je komt. Meld je voor 4 februari aan via deze website: aanmelden Winterwandeling. In het aanmeldformulier kan je je gewenste starttijd aangeven en of je voorkeur uitgaat naar een heerlijke gevulde kippensoep of een vegetarische (gevulde) tomatensoep. Wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Introducés zijn ook van harte welkom.

Als je vragen hebt, kan je mailen naar: info@ondernemendkoggenland.nl.

Gegevens

Datum:
10 februari 2022
Tijd:
18:00 - 20:30