Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ALV & Human Design workshop

14 november 2023 | 19:00 - 23:00

Op 14 november staat de jaarlijkse ALV op het programma. Hierover ontvangen de leden van Ondernemend Koggenland later meer informatie.Daarna duiken we met onze voorzitter, Heleen Verduin, in de wereld van Human Design. Heleen gebruikt dit in haar werk als psycholoog, coach en trainer en zij kan ons hier veel over vertellen. 

Human Design“Wetenschap van de differentiatie” Ontgrendel jouw potentieel tijdens deze Human Design Workshop. Ben je nieuwsgierig naar jouw unieke blauwdruk voor het leven? En hoe deze je in staat stelt betere beslissingen te nemen, je levensdoel te begrijpen en je relaties te verbeteren? Neem deel aan de inspirerende Human Design-workshop op 14 november 2023, waarin je je onderdompelt in de fascinerende wereld van Human Design.Human Design is een krachtig systeem dat astrologie, de I Tjing, Kabbalah en het chakrasysteem combineert om een gepersonaliseerde kaart van je leven te creëren. Het biedt zelfkennis en inzicht in de beste manier om door de wereld te navigeren.Wat kan je verwachten:

  • Inleiding tot Human Design: de grondbeginselen van Human Design en de verschillende componenten ervan, waaronder centra, poorten, kanalen en profielen.
  • Ontdek jouw Design: aan de hand van jouw Bodygraph krijg je inzicht hoe je jouw unieke ontwerp werkt en en hoe dit je leven beïnvloedt.
  • Q&A: krijg antwoord op je vragen van Heleen Verduin

Human Design kan worden toegepast op je carrière, je relaties en dagelijkse besluitvorming.Belangrijk: maak jouw unieke Human Design ChartOm zoveel mogelijk uit deze workshop te halen, is het belangrijk dat je jouw persoonlijke Human Design Chart maakt. Dat kan heel eenvoudig:

  1. Ga naar de volgende website: https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart
  2. Vul je gegevens in: naam, geboortedatum, geboortetijdstip, geboorteland (bijvoorbeeld Netherlands) en geboorteplaats
  3. Klik op calculate
  4. Klik op download
  5. Print je chart en neem deze mee naar de workshop

Mocht je je geboortetijdstip niet weten, dan kan je jouw geboorteakte aanvragen in de gemeente waar je geboren bent. Dit duurt ongeveer een week. Het is van belang om dit tijdstip te weten, omdat het bepalend is voor jouw Human Design.

ProgrammaWe beginnen deze avond met de leden van Ondernemend Koggenland.
Tijdens de workshop Human Design zijn introducés van harte welkom. 19.00 – 19.45 uur: ALV voor de leden van Ondernemend Koggenland19.45 – 20.00 uur: uitloop/pauze20.00 – 20.15 uur: Ontvangst introducés, koffie/thee20.15 – 22.15 uur: Human Design met Heleen Verduin22.15 – 23.00 uur: Borrel

Locatie
De Batter Middengouw 131645 PN Ursem

AanmeldenOok nieuwsgierig naar de betekenis van jouw Human Design? Meld je uiterlijk 10 november aan via: info@ondernemendkoggenland.nlIntroducés zijn ook van harte welkom, dus neem gerust een ondernemende vriendin of zakelijke relatie mee. Vermeld dat dan even in je mail, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Als je vragen hebt, kan je mailen naar: info@ondernemendkoggenland.nl.

 

Gegevens

Datum:
14 november 2023
Tijd:
19:00 - 23:00