Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Follow-up avond: Maak jezelf financieel vrij!

10 mei 2023 | 19:30 - 22:30

Op 10 mei is de follow-up avond: Maak jezelf financieel vrij!

In april 2023 stond Adine Faber-Versluis op het programma bij Ondernemend Koggenland. Nadat de deelnemers vooraf een geld-type test hadden gedaan, om te weten te komen wat voor geld-type zij zijn, gaf Adine een interactieve lezing: Maak jezelf financieel vrij! 

En dan?
Erg interessant zo’n interactieve lezing over geld-types en financieel vrij worden. Dat willen we allemaal! En dan? Weer door in de waan van de dag? Nee, niet bij Ondernemend Koggenland. Na deze boeiende avond gaan we allemaal aan de slag met hetgeen we hebben geleerd. Op 10 mei hebben we een avond waarop we opnieuw samenkomen en samen kijken wat een ieder heeft gedaan of heeft veranderd en wat dat heeft opgeleverd.

Huiswerk
Voordat we op 10 mei concreet samen aan de slag gaan, is het handig om het volgende alvast te hebben gedaan:

  1. Verdiep je in jouw geldtype: de uitleg van Adine per geldtype vind je op het YouTube-kanaal van de Money Mind Academy
  2. Beantwoord, voor zover mogelijk, de vragen uit het werkboekje dat je op 3 april hebt ontvangen. Het gaat dan vooral om de vragen vanaf pagina 6.

Wat gaan we doen?
Deze avond is bedoeld om samen te sparren. Samen plannen te maken: welke overtuiging over geld staat je in de weg? Wat is een sterk punt van jouw geld-type en hoe kan je dat inzetten in jouw bedrijf? Wat ga je vanaf nu anders doen? Of was je al op de goede weg en helpt die bevestiging ervan om vol gas verder te gaan?
Samen kom je verder!

Tenslotte maken we een bruggetje naar Human Design. We merken dat veel ondernemers hier wel van hebben gehoord, maar nog niet precies weten wat dit is. Aan het eind van deze avond leggen we de hoofdlijnen van Human Design uit en leggen we uit wat de overlap is tussen de geld-types van Adine en jouw Human Design.

Programma
19.30 – 19.45 uur: Ontvangst
19.45 – 20.00 uur: Welkomstwoord en introductie
20.00 – 21.30 uur: Aan de slag – werken aan je bedrijf
21.30 – 21.45 uur: Samenvatting
21.45 –  22.30 uur: Netwerkborrel

Locatie
We heten je welkom bij Jolanda Floris.

“De Rietvogel”
Vogelenzang 12
1713CX Obdam

Aanmelden
De follow up-avond zijn gratis voor leden van Ondernemend Koggenland en voor de introducés. Voor vragen en aanmelden: info@ondernemendkoggenland.nl

Je kunt je aanmelden tot 8 mei. Neem gerust een collega of ondernemende vriendin mee!

 

Gegevens

Datum:
10 mei 2023
Tijd:
19:30 - 22:30