Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maak jezelf financieel vrij!

3 april 2023 | 19:30 - 22:30

Op 3 april 2023 komt Adine Faber-Versluis van de Money Mind Academy naar De Brink in Obdam! Adine, winnares van de Vrouw In De Media Award 2022 – Friesland, heeft een missie: “Ik wil 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden!

Ondernemend Koggenland, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers die wonen of werken in de regio Koggenland, heeft in 2023 als jaarthema: ‘Financiën’. Daar sluit de missie van Adine Faber-Versluis naadloos bij aan en dus nodigen wij haar van harte uit om haar missie uit te dragen en vrouwen uit onze regio een stap verder te helpen om financieel vrij te worden.

Geldtest: Wat voor geld-type ben jij?
Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat voor geld-type je bent. Wat is jouw mindset over geld? Wat is geld voor jou? Wat heb je meegekregen in je opvoeding over geld? Was er thuis altijd een gebrek aan geld of ben je opgegroeid in een rijkere omgeving. Vind je dat geld gelukkig maakt? Of is geld iets waar je het liever niet over hebt? Na het doen van de online geld-test van Adine weet je wat voor (onbewust) geld-type je bent. Dat is op zich al een erg waardevol inzicht.

Run jouw bedrijf zonder geldstress
Als je weet wat voor geld-type je bent, kan je daar in jouw bedrijf rekening mee houden. Adine geeft ons inzicht in hoe je onderbewustzijn inwerkt op jouw manier van/vermogen tot geld verdienen? Ze leert ons tijdens haar interactieve lezing om geld te verdienen op basis van ons persoonlijke Innerlijke Geldarchetype én een vleugje Human Design, zodat jij gemakkelijk en moeiteloos een prachtig bedrijf kunt runnen, zonder geldstress. En op een manier die bij jou past!

En dan?
Erg interessant zo’n interactieve lezing over geld-types en financieel vrij worden. Dat willen we allemaal! En dan? Weer door in de waan van de dag? Nee, niet bij Ondernemend Koggenland. Na deze boeiende avond gaan we allemaal aan de slag met hetgeen we hebben geleerd. En op 10 mei hebben we een avond waarop we opnieuw samenkomen en samen kijken wat een ieder heeft gedaan of heeft veranderd en wat dat heeft opgeleverd. Samen kom je verder!

Programma
Op 3 april ziet het programma er als volgt uit:
19.30 – 19.50 uur: Inloop
19.50 – 20.00 uur: Welkomstwoord door de voorzitter
20.00 – 21.30 uur: Maak jezelf financieel vrij! Interactieve lezing door Adine Faber-Versluis
21.30 – 21.45 uur: Q&A met Adine
21.45 – 22.30 uur: Netwerkborrel

Locatie 
De Brink
Dorpsstraat 155
1713 HE Obdam

Aanmelden en kosten
Wil je ook weten hoe jij financieel vrij kunt worden? Wat voor geld-type je bent? En hoe je moeiteloos jouw bedrijf kunt runnen zonder geldstress? Vul dan de online geld-test in en kom op 3 april naar de Brink in Obdam.

Deze avond en de follow up-avond zijn gratis voor leden van Ondernemend Koggenland. Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 35 euro voor de interactieve lezing van Adine Faber-Versluis en 25 euro voor de (optionele) follow up-avond.

Voor vragen en aanmelden: info@ondernemendkoggenland.nl
Je kunt je aanmelden tot 1 april. Neem gerust een collega of ondernemende vriendin mee!

Gegevens

Datum:
3 april 2023
Tijd:
19:30 - 22:30