Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijventoer 2023

27 september 2023 | 18:00 - 22:30

Wegens succes geprolongeerd: de bedrijventoer van Ondernemend Koggenland! Op woensdag 27 september staat een favoriet (en terugkerend) evenement op het programma: de bedrijventoer voor en door leden van Ondernemend Koggenland. Dit jaar bezoeken we de volgende drie leden en hun bedrijven:

Cindy Sprenkeling – Beauty Salon De Kolibri
Ellen Koning – Villa Vormgeving
Marja Groot-Buter – De Kleine Vlinders

Voor de leden die al langer lid zijn en denken: bij sommige leden ben ik al eens geweest… Dat klopt! Het leuke van ondernemers is dat ze nooit stilzitten, zij zijn constant in beweging, de markt is in beweging, de wereld verandert en dus veranderen hun bedrijven ook. Zo heeft Cindy Sprenkeling een compleet nieuwe salon op een andere locatie. Ellen Koning weet alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van websites, en dat is continu in beweging. En Marja Groot heeft haar praktijkruimte uitgebreid en heeft een nieuwe huisstijl (ontworpen door mede-Ondernemend-Koggenland-lid Myriam de Boer van MGMDZIJN), dat willen we natuurlijk allemaal bewonderen.

Uiteraard bezoeken we deze drie bedrijven als vanouds onder het genot van lekkere hapjes. Deze zullen samen een volledige avondmaaltijd vormen. De avond sluiten we af met een gezellige borrel.

Waarom een bedrijventoer?
We zien vaak maar een deel van bedrijven: bijvoorbeeld het succes dat zij hebben. Maar wat zit er achter het topje van die ijsberg? Tijdens de bedrijventoer van Ondernemend Koggenland krijg je een kijkje in verschillende keukens. Je hoort de verhalen van de ondernemers achter deze bedrijven. En je kan vragen stellen. Er is vast iets dat je altijd al wilde weten… Je gaat geïnspireerd weer naar huis.

Programma
De groep wordt in tweeën gedeeld.

18.00 – 18.30 uur: Bedrijf 1: Cindy Sprenkeling of Ellen Koning (+ hapje 1)
18.30 – 18.45 uur: wisseltijd
18.45 – 19.15 uur: Bedrijf 2: Cindy Sprenkeling of Ellen Koning (+ hapje 2)
19.15 – 19.30 uur: wisseltijd
19.30 – 22.00 uur: Aankomst hele groep bij Marja Groot-Buter (+ hapje 3)

Locaties

Beauty Salon de Kolibri (Cindy Sprenkeling)
Handelskade 7
1713 HS Obdam

Villa Vormgeving (Ellen Koning)
Oosteinde 45
1647 AC Berkhout

De Kleine Vlinders (Marja Groot-Buter)
Wogmeer 54
1711 ST Hensbroek

Aanmelden
Leuk als je meetoert. Meld je uiterlijk 25 september aan via: info@ondernemendkoggenland.nl. De indeling van de groepjes en het rooster van de bezoeken zal je uiterlijk 26 september gemaild krijgen. Als je dieetwensen of allergieën hebt, laat het ons dan even weten. Introducés zijn ook van harte welkom, dus neem gerust een ondernemende vriendin of zakelijke relatie mee. Vermeld dat dan even in je mail, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Als je vragen hebt, kan je mailen naar: info@ondernemendkoggenland.nl.

Gegevens

Datum:
27 september 2023
Tijd:
18:00 - 22:30