Selecteer een pagina

Je vakantiefoto’s op Facebook zetten, is geen probleem. En ook heeft iedereen inmiddels wel een Linkedin profiel. Maar social media inschakelen voor je bedrijf, is heel wat anders. Als je naar onze workshop op 12 mei komt, weet je na afloop genoeg om voor jouw onderneming een goede social media aanpak te ontwikkelen.

Jorick Scheerens gaat ons in 2 uur tijd meenemen in de wereld van social media. Jorick heeft Toegepaste Communicatiewetenschappen gestudeerd, bij gerenommeerde communicatiebureaus gewerkt, is is thans docent MediaWijsheid aan het Mediacollege Amsterdam. Daarnaast is hij projectleider van het ambitieuze innovatieproject Practoraat Sociale Media. Natuurlijk is er tijdens zijn workshop ook volop gelegenheid tot vragen stellen.

Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier  op www.ondernemendkoggenland.nl. Ook als je al lid bent van Ondernemend Koggenland, vinden we het prettig om even te weten dat we op je komst mogen rekenen. En ben je geen lid, of wil je een introducé meenemen, meld jezelf of je introducé ook even aan.  Voor leden is de workshop natuurlijk gratis, niet-leden en introducees betalen € 20,–. Bij voorkeur alvast overmaken op bankrekening nr. NL71RABO0301857733.

Na afloop is er nog voldoende tijd voor gezellig netwerken onder het genot van een drankje.

Locatie: Café Duijn Bowling Spierdijk, Spierdijkkerweg 111, Spierdijk. Let op: de ingang naar de zaal nemen, dus niet via de bowling.

Heel graag tot 12 mei a.s. En heb je nog vragen, mail dan aan: info@ondernemendkoggenland.nl