Selecteer een pagina

Via deze nieuwsbrief ontvang je het jaarprogramma 2016 van Ondernemend Koggenland. Ook dit jaar staan er weer interessante netwerk bijeenkomsten gepland waarbij als vanzelfsprekend het (vrouwelijk) ONDERNEMERSCHAP centraal staat. Dus open je agenda en reserveer alvast de volgende datums. Voor elke bijeenkomst ontvang je ruim van te voren een uitnodiging met alle ins & outs.

Dinsdag 24 mei:
Presentatie/workshop door Registeraccountant Susan Starren over het ondernemersprofiel en de E-scan. De volgende vragen worden behandeld:
– Wat voor type ondernemer ben je?
– Over welke skills en vaardigheden beschik jij als ondernemer?
– Wat zijn de sterke en zwakke punten van je bedrijf: hoe kan ik mijn kansen versterken maar ook hoe kan ik mijn zwakke punten verdedigen met mijn goede eigenschappen.

Zaterdag 11 juni:
RABO fietstocht.
Door met onze Stichting mee te fietsen kan een bedrag van € 250,00 bij elkaar worden gefietst en tijdens de fietstocht is er natuurlijk alle tijd om te netwerken.
Met maximaal 8 personen kunnen we hier aan mee doen. Je kunt je al opgeven via info@ondernemendkoggenland.nl

Vrijdag 24 juni
Haringparty voor alle ondernemers uit Koggenland e.o. georganiseerd door Ondernemend Koggenland i.s.m. de Gemeente Koggenland. Achter de schermen wordt al hard gewerkt om van dit event een unieke lokale gebeurtenis te maken. Een spreker van formaat uit de Nederlandse politiek zal de aftrap verzorgen en de leden van Ondernemend Koggenland krijgen de mogelijkheid hun bedrijf te profileren. Ruim van tevoren ontvangen jullie informatie over hoe deze dag concreet wordt ingevuld en op welke wijze je je bedrijf in de schijnwerpers kunt plaatsen.

Voor dit evenement hebben we vrouwkracht nodig om ons te helpen met de voorbereidingen m.b.t. de organisatie. Hierbij doen we een oproep om je voor deze “Haringcommissie” aan te melden via: info@ondernemendkoggenland.nl om ons hierbij een helpende hand te bieden.

Woensdag 31 augustus:
Bij elkaar op bedrijfsbezoek:
Deze avond gaan we, verdeeld in groepjes, bij diverse onderneemsters op bezoek, afhankelijk van het weer per fiets of per auto.
Een bezoek zal maximaal 30 minuten duren. De onderneemster zal uitleg geven wat haar onderneming omvat.
Wil je ook je bedrijf laten zien en/of wat meer vertellen over je ondernemerschap; meld je dan aan via: info@ondernemendkoggenland.nl

Maandag 7 november:
(Koude) acquisitie bestaat niet.
Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en makkelijk netwerken. Die weten hoe ze zichzelf moeten verkopen. Dat kan jij ook leren. Gerda Venema verzorgd deze avond en laat je zien dat netwerken je werk kan opleveren.

**********************************************************************************

NETWERKLUNCHES: samen weten we meer!
Omdat we een actieve vereniging zijn, faciliteren we ook netwerklunches waarbij je zelf het onderwerp van gesprek kunt bepalen. Geef ons je vraag, gespreksonderwerp of probleemstelling en wij verzorgen een nieuwsbrief met de uitnodiging aan alle leden voor een lunchbijeenkomst. Zo kun je samen met OK leden sparren en op zoek gaan naar antwoorden.
Voor meer informatie over netwerklunches kun je contact op nemen met Suzanne de Kraaij via activiteiten@ondernemendkoggenland.nl of via 06-10108663

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Ondernemend Koggenland