Selecteer een pagina

Via deze nieuwsbrief willen we je informeren over het Business Event op 5 juni 2015 van Ondernemend West-Friesland. Als lid van netwerk Ondernemend Koggenland ontvang je namelijk maar liefst 25% korting op de toegangsprijs en dat is mooi meegenomen.
Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. De normale toegangsprijs is 29,- euro ex btw. Aanmelden kan heel eenvoudig via www.OndernemendWestFriesland.nl onder vermelding van “Ik ben lid van Ondernemend Koggenland 25% korting” Ook op tablet en smartphone!

Hieronder lees je alles over dit inspirerende event.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Ondernemend Koggenland

KEES TEER VAN CORENDON OVER ZIJN DROOMHOTEL

Topman Kees Teer van Corendon is 5 juni 2015 te gast in de eerste aflevering van het tv-programma College Tour West-Friesland. In een exclusieve setting komt de Managing Director Europe van Corendon Hotels & Resorts vertellen hoe hij samen met eigenaar Atilay Uslu een oud kantoorgebouw in Amsterdam omtoverde tot droomhotel. Een spannend proces dat ook in beeld is gebracht door RTL.

Teer komt vertellen hoe het is om in twee totaal verschillende culturen zaken te doen, de Turkse en de Nederlandse. “Het begint al bij duidelijke communicatie en goede vertalingen”, zegt Teer in het RTL programma Van Luchtkasteel tot Droomhotel. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda bij de topman van Corendon. Presentator Robert-Jan Knook vraagt hem hoe hij dat doet. En natuurlijk komt het pronkstuk van het hotel aan bod, de hotelsuite met de cockpit van een Boeing.

Het programma College Tour West-Friesland begint 5 juni om 15.30 uur in de showroom van Toyota Botman aan de Marowijne 31, 1689 AR in Zwaag. Na de opname van het tv-programma is er een netwerkborrel.

Het onafhankelijke platform OndernemendWestFriesland is er voor ondernemers en ondernemende mensen die elkaar willen inspireren en kennis willen delen om verder te groeien. Het platform heeft daarvoor een kwalitatief hoogwaardig netwerk beschikbaar en organiseert inhoudelijk gedreven business events & more. Eerder tv-programma’s zijn terug te zien op de website www.ondernemendwestfriesland.nl