Selecteer een pagina

SOCIAL MEDIA VOOR JE ONDERNEMING. HOE PAK JE DAT AAN? 
JORICK SCHEERENS VERTELT JE ALLES OP 12 MEI 

Als vervolg op onze uitnodiging in de eerste nieuwsbrief ontvang je in deze tweede nieuwsbrief meer inhoudelijke informatie over de masterclass Social Media op 12 mei.

Je vakantiefoto’s op Facebook zetten, is geen probleem. En ook heeft iedereen inmiddels wel een Linkedin profiel. Maar social media inschakelen voor je bedrijf, is heel wat anders. Daarom is een social media strategie ook zo belangrijk.: hoe en waarom je social media gaat inzetten. Zet je social media in om je webshop meer zichtbaar te maken, of wil je aan je naamsbekendheid werken, het aantal bezoekers van je website verhogen, met je klanten communiceren of zelfs aan community management doen?

De keuze van je strategie is ook leidend voor de keuze van de verschillende social media. Want Linkedin, Facebook, Twitter, YouTube etc., allemaal hebben ze andere eigenschappen. Dan moet je ook nog zorgen voor een juist profiel en hebben we het nog niet gehad over termen als  mailchimp, Facebook Ads  en GoogleAnalytics. Duizelt het je al? Niet nodig, want als je naar onze masterclass op 12 mei komt, weet je na afloop genoeg om voor jouw onderneming een goede social media aanpak te ontwikkelen.

Voor deze masterclass hebben we niet de eerste de beste aangetrokken. We zijn verheugd dat we mogen aankondigen dat Jorick Scheerens ons in 2 uur tijd gaat meenemen in de wereld van social media. Jorick heeft Toegepaste Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Twente. Na een aantal jaren bij gerenommeerde communicatiebureaus te hebben gewerkt, is hij thans docent MediaWijsheid aan het Mediacollege Amsterdam. Daarnaast is hij projectleider van het ambitieuze innovatieproject Practoraat Sociale Media. Met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder masterclass over social media in het bijzijn van de minister van Onderwijs, mw. J. Bussemaker, komt hij nu dus naar Spierdijk om ons wegwijs te maken in het doolhof van de social media. Waarbij er natuurlijk volop ruimte is voor al je vragen.

Dus, als je dit nog niet hebt gedaan, meld je alsnog snel aan voor deze masterclass. Dat kan via het contactformulier  op www.ondernemendkoggenland.nl. Ook als je al lid bent van Ondernemend Koggenland, vinden we het prettig om even te weten dat we op je komst mogen rekenen. En ben je geen lid, of wil je een introducé meenemen, meld jezelf of je introducé ook even aan. Voor leden is de masterclass natuurlijk gratis, niet-leden en introducees betalen € 20,–. Bij voorkeur alvast overmaken op bankrekening nr.NL71RABO0301857733.

Programma
19.15 – 19.30     Ontvangst met koffie/thee
19.30 – 19.45     Woord van welkom bestuur Ondernemend Koggenland
19.45 – 21.45     Masterclass social media

Parkeren
Parkeren kan bij voetbalvereniging Sint George.

Na afloop is er nog voldoende tijd voor gezellig netwerken onder het genot van een drankje.

Locatie: Café Duijn Bowling Spierdijk, Spierdijkkerweg 111, Spierdijk. Let op: de ingang aan de achterzijde bij de bowling nemen, dus niet via het voor café.

Heel graag tot 12 mei a.s. En heb je nog vragen, mail dan aan: info@ondernemendkoggenland.nl.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Ondernemend Koggenland