Selecteer een pagina

Na Prinsjesdag weet je een ding zeker; er komen weer een aantal fiscale wijzigingen waar je als ondernemer graag van op de hoogte wil zijn. Omdat wij het nuttige met het aangename willen combineren, organiseren we een fiscale avond met als afsluiter een heerlijke wijnproeverij. Kortom, dit is een bijeenkomst die je niet mag missen.  

Het fiscale deel van deze avond wordt verzorgd door Astrid Groenveld van Administratiekantoor G.S.A. en Susan Starren Registeraccountant bij Langedijk & Starren Accountants en Belastingadviseurs.

Deze avond organiseren we op 12 november 2015 in Het Brakenkerkje, Dorpsstraat 45 te Obdam. Hieronder lees je alles over het programma van deze avond.
Ontvangst                             19.30 uur (ingang zijkant)

Aanvang fiscaal deel              19.45 uur

De volgende fiscale onderwerpen komen aan bod:

 1. Wat nog te regelen voor het jaareinde
  1. Investeringsaftrek
  2. Box 3 vermogen
  3. Voorlopige aanslag IB / VpB ivm voorkoming heffingsrente
 2. VAR – afschaffing
 3. Maatregelen belastingplan 2015 (hebben effect vanaf 2016)
 4. Maatregelen belastingplan 2016 (hebben vooral effect vanaf 2017)
 5. Wet Werk en Zekerheid en Transitievergoeding

Wijnproeverij                          21.00 uur

Kees Wijte, bedrijfsleider bij Deen Supermarkten,wijnkenner en wijnliefhebber puur sang, laat ons genieten van prachtige wijnen en heerlijke begeleidende hapjes.
Tijdens de wijnproeverij willen we diverse onderwerpen en vragen naar voren brengen waar we met kleine groepjes over kunnen discussiëren.

Afsluiting                               22.30 uur

Aanmelden: alle geïnteresseerde vrouwelijke ondernemers zijn van harte welkom! Je kunt je aanmelden via het contactformulier op onze website.

Voor onze leden is deze avond gratis. Om niet leden kennis te laten maken met Ondernemend Koggenland is het mogelijk éénmalig een bijeenkomst bij te wonen, hiervoor vragen wij een bijdrage van EUR 25,- . Gelieve dit bedrag na aanmelding over te maken t.g.v. rekeningnummer  NL71RABO0301857733 t.n.v. Ondernemend Koggenland.

Heel graag tot ziens op 12 november.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Ondernemend Koggenland