Selecteer een pagina

In onze vorige nieuwsbrief  “Opmerkelijk Koggenland”  hebben jullie het persoonlijk verhaal kunnen lezen van presentatiecoach Monique Dekker, eigenaar van Improve 2 Impress. 

Monique heeft speciaal voor de leden van Ondernemend Koggenland een programma samengesteld waarbij je in één dag je spreekvaardigheid en presentatietechniek gaat verbeteren. Hierbij de link waarin Monique zichzelf introduceert als presentatiecoach en hieronder lees je alles over haar Masterclass aanbod. 

Aanbod Masterclass Presentatievaardigheden
Een masterclass waarin je op intensieve en interactieve manier in 3 stappen leert een pakkende presentatie te maken én ontspannen en zelfverzekerd te presenteren.

Goede presentatievaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling als zakenvrouw.

Als zakenvrouw heb je te maken met het presenteren van jezelf en je product of dienst. De Masterclass Presentatievaardigheden richt zich op ambitieuze vrouwen die

  1. graag ontspannen en zelfverzekerd willen spreken voor een groep
  2. vaker spreken in het openbaar maar zich nog verder willen ontwikkelen daarin
  3. altijd goed voorbereid willen zijn om (onverwachts) een korte of lange presentatie te geven

Tijdens de masterclass wordt veel aandacht besteed aan jouw authentieke spreekstijl die jou zal helpen moeiteloos en ongedwongen te spreken.

Aan het eind van de masterclass ga je naar huis met 2 presentaties die je altijd en overal kunt inzetten (2 en 5 minuten). De documentatie ontvang je kort daarna in de mail.

Inhoud
In de ochtend:

  • Maak je jouw “passie” of “drive” concreet; waarom doe je wat ik doe/ wat maakt jou zo goed in wat je doet/ waarom moet iemand kiezen voor jou en niet voor je concurrent.
  • Ga je een presentatie voorbereiden; wat vertel je en in welke volgorde.

In de middag:

  • Ga je jouw verhaal presenteren voor de groep en
  • Leer je hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt presenteren (inzet van lichaamshouding, stemgebruik, oogcontact, omgaan met vragen uit de zaal, etc.)

Tijd
De duur van de workshop is een hele dag van 09.30 – 16.00 uur inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee, drankje en snack tussendoor.

Aantal deelnemers
De Masterclass Presentatievaardigheden kent een intensieve aanpak en een persoonlijke benadering. Om iedere deelnemer optimaal te kunnen begeleiden werk ik in groepen van maximaal 4 personen.

Investering
De investering voor deze dag bedraagt € 100,00 exclusief btw.

Data
Maandag 9 november
Woensdag 18 november

Aanmelden
Ik ondersteun jou graag bij het ontdekken van jouw authentieke spreekstijl en het ontwikkelen van jouw persoonlijke presentatie. Wil jij dat ook? Mail dan naar welkom@improve2impress.nl o.v.v. Masterclass Presentatievaardigheden O.K.

Met vriendelijke groet,

Monique Dekker