Selecteer een pagina

Met het prachtige netwerkjaar 2015 nog vers in het geheugen, is de agenda voor 2016 wederom gevuld met interessante, inspirerende en leerzame evenementen en bijeenkomsten. Tijdens het samenstellen hiervan hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van al jullie input. Ook 2016 belooft weer een boeiend jaar te worden voor ondernemende vrouwen die willen netwerken in de gemeente Koggenland.

Onze eerste evenement is op donderdag 10 maart a.s. en we hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen. Ook introducees zijn van harte welkom!

Inloop:               vanaf 19.15 uur
Programma:     19.30 – 22.00 uur
Netwerkborrel:  vanaf 22.00 uur
Locatie:             Kerkebuurt 169, 1647 ME Berkhout (v.m. bibliotheek)
Prijs:                  Voor leden gratis. Introducees betalen 25 euro
Aanmelden via: info@ondernemendkoggenland.nl

De aftrap:
Wij hebben er echt vreselijk veel zin in. Onze 1ste bijeenkomst van dit jaar trappen we dan ook af met de presentatie van het programma 2016 van Ondernemend Koggenland.

 

De GeluksOnderneming:
Saskia de Bruin en Irma Appelman geven deze avond een ondernemende, creatieve, inspirerende workshop. Aan bod komen thema’s die je als ondernemer tegenkomt in je bedrijf, in jezelf en in het leven. Het gaat een avond worden waarin jullie nieuwe inzichten en ervaringen opdoen en waarna jullie opgeladen en vol energie weer naar huis gaan!

De GeluksOnderneming is een initiatief van drie ondernemers en gelukzoekers Saskia de Bruin, Kees Heddes en Irma Appelman.

Saskia de Bruin is schrijfster, schrijfcoach, biodanzadocent en mindfullnesstrainer en geeft al jaren les in levenskunst in allerlei vormen.

Irma Appelman is coach en heeft een gewichtsconsulentepraktijk waarin ze mensen met helpt afvallen door het aanleren van een gezonde leefstijl en bewustwording.

Kees Heddes was in zijn vorige carrière aannemer van een groot bouwbedrijf en tegenwoordig heeft hij een coachingspraktijk voor (vrouwelijke) ondernemers.

Het is hun gezamenlijke missie om vrouwen aan te moedigen zichzelf te zijn en vitaler en vrijer in het leven staan. In de afgelopen 8 jaar hebben ze al veel ondernemende vrouwen uit Koggenland mogen ontvangen in onze GeluksOndernerneming tijdens een workshop of een andere activiteit.

 

Studio Saskia de Bruin
De GeluksOnderneming
Kerkebuurt 169-b
1647 ME   / Berkhout
Site: www.saskiadebruin.nl
Blog: www.geluksonderneming.blogspot.nl

Dit wordt echt een geweldig inspirerende avond, dus meld je aan via info@ondernemendkoggenland.nl.

Tot ziens op 10 maart a.s.