Selecteer een pagina

Met trots presenteert Ondernemend Koggenland: Dress to Impress. Een workshop tijdens de feestelijke lancering op 18 maart a.s. bij Café Halfweg, Walingsdijk 30, Ursem.

Wist je dat 85% van de eerste indruk bepaald wordt door je uiterlijk?

Investeren in je uiterlijk loont. Heb je daar wel eens bij stilgestaan? Een professionele uitstraling geeft je meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid, gunfactor, succes en geloofwaardigheid. Zowel voor jou persoonlijk, voor je eigen bedrijf of de organisatie waar je voor werkt.

Ben jij je bewust van de indruk die je maakt?

Nicole Kroeze en Elisabeth Meyer van Dress to Impress zijn gediplomeerde stylistes en kleurconsulenten. Tijdens een workshop van een uur nemen zij je op interactieve, humorvolle en motiverende wijze mee door de wereld van styling, kleuren, herfst tot en met lente types, kleding, accessoires, haar en make-up. Onder het motto “je bent altijd je bedrijf” krijg je adviezen, leer je de do’s en dont’s van kleding, kapsel en make-up, word je je bewust van de eerste indruk die jij maakt, worden innerlijk en uiterlijk beter op elkaar afgestemd en ga je naar huis met een schat aan informatie en tips.

Met hun succesvolle bedrijf Dress to Impress werken Nicole en Elisabeth onder andere voor Rabobank, ErnstYoung, KLM en vele overheidsinstellingen. Bij Dress to Impress kun je terecht voor diverse trainingen en adviezen, allemaal gericht op het beter matchen van innerlijk en uiterlijk.

If you look good, you feel good