Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen sparren over marketing

25 april | 19:15 - 22:00

Wat hebben we 18 maart een mooie marketing avond gehad met Ondernemend Koggenland. Een belangrijk onderwerp voor ondernemers en ook een vak apart, zo bleek. Er is zoveel mogelijk, maar niet alles past bij jou, jouw bedrijf en (het belangrijkste) bij jouw klant.

Samen sparren over jouw marketing
Aan het eind van de avond heeft iedereen een werkboekje ontvangen, dat aansluit bij de inhoud van de lezing van Samantha Nell-Wulf van Loft25 | Marketing, Communicatie & Events.

Op 25 april gaan we samen sparren over jouw marketing. Het is handig als je voor aanvang van deze avond het werkboekje doorneemt/invult voor jezelf. Daarmee zet je het denkproces alvast ‘aan’.

Overigens een mooi voorbeeld van hoe er samenwerkingen ontstaan binnen Ondernemend Koggenland: het werkboekje is ontworpen en gemaakt door Heleen Verduin. Waarvoor dank!

Wat gaan we doen?
Tijdens de rondetafelsessie lichten we een paar onderwerpen uit.

  • We gaan samen aan de slag met een ieders SWOT-analyse.
  • Duiken met elkaar in onze Unique Selling Points.
  • En we definiëren samen welk probleem jij voor je klant oplost met jouw producten en/of diensten.

Uiteraard is er aan het eind van de avond ruimte om jouw actiepunten op papier te zetten. En om met elkaar te delen welk inzicht je gekregen hebt.

Tip: Neem het werkboekje van tevoren door en/of vul het alvast in. Dan haal je het meeste profijt uit deze rondetafelsessie. 

Programma
19.15 – 19.30 Inloop
19.30 – 21.00 In verschillende werkvormen aan de slag met jouw SWOT, USP’s etc.
21.00 – 21.30 Actiepunten formuleren & rondje langs de rondetafels
21.30 – 22.00 Netwerkborrel

Locatie
Artfarm
Rustenburgerweg 126
1703 RZ Heerhugowaard

Aanmelden en kosten
Ben je lid van Ondernemend Koggenland en wil je graag bij deze avond aanwezig zijn? Meld je dan aan via info@ondernemendkoggenland.nl

Introducés zijn van harte welkom. Wij vragen hiervoor een bijdrage van 25 euro. Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht op info@ondernemendkoggenland.

We hopen je te zien op 25 april!

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
19:15 - 22:00