Selecteer een pagina

Ondernemend Koggenland

Informeren

We delen kennis en ervaringen. Onze bedrijven zijn heel verschillend en juist dat maakt het zo waardevol: je gaat weer op een andere manier naar je eigen bedrijf kijken.
w

Ontmoeten

Elkaar in persoon ontmoeten is een belangrijk element van onze evenementen. We lachen veel samen en delen over wat we meemaken in onze bedrijven.

Samenwerken

Uit bijzondere ontmoetingen komen soms verrassende samenwerkingen voort. Niet omdat het moet, maar omdat we elkaar vinden op ideeën en zin hebben om er iets mee te doen.

sWe zijn een netwerk voor vrouwelijke ondernemers die wonen of werken in de gemeente Koggenland. De vereniging is opgericht in 2015, met als doel elkaar te ontmoeten als ondernemer en te versterken als dat zo uitkomt. We hebben ongeveer 50 leden, variërend van zeer ervaren ondernemers tot starters. Onze leden zijn actief in de meest uiteenlopende branches.

We ontmoeten elkaar 5 tot 6 keer per jaar op de evenementen die we samen organiseren. Ben je geïnteresseerd om kennis te komen maken? Meld je dan aan als gast voor een van de avonden. Check de kalender voor de aankomende activiteiten.
Het komende evenement is de Sprekersavond op 10 november a.s.