Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sprekersavond met Monique Dekker

18 november 2020

De Sprekersavond van Ondernemend Koggenland op 18 november 2020 gaat door! Wel anders dan anders vanwege Corona; we komen deze keer online samen via Zoom. Een primeur voor Ondernemend Koggenland 😉

Next level
Deze avond sluit aan op hoe we in deze tijd ons bedrijf en onze passie onder de aandacht kunnen brengen. Hoe val jij op en maak je indruk tussen alle anderen die nu opeens ook actief zijn op social media? En kunnen jij en je bedrijf nog wel groeien naar een volgend level?

We geven het woord aan Monique Dekker, coach, trainer en spreekster voor ondernemers. Zij gaat met ons delen hoe belangrijk effectief zichtbaar zijn is en welke impact de juiste woorden kunnen hebben op jouw bedrijf. En wellicht is het ook voor jou herkenbaar dat wat jij denkt niet te vertellen, wel gehoord had willen worden. Monique gaat in op de kracht van jouw mindset, woorden en uitstraling. Zij gelooft dat je altijd wel iemand kan raken met jouw boodschap.

Meld je aan voor deze avond en laat je inspireren door een vrouw met een verhaal.

 

 

Programma
19.45 uur: opstarten van Zoom – ‘inloop’
20.00 uur: aanvang van de presentatie door Monique Dekker
22.00 uur: afsluiting van de avond

Tijdens de presentatie worden 2 korte pauzes ingelast.
Na de presentatie is er gelegenheid om nog met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden
We zien je enthousiaste aanmelding graag vòòr 10 november a.s. tegemoet.
Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@geboortehulp.nl (t.a.v. Jacqueline). Introducees zijn uiteraard van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij Jaqueline, met vermelding van e-mailadres.

Je ontvangt de link naar de Zoom-meeting en de inloggegevens uiterlijk 18 november van ons per e-mail.

Gegevens

Datum:
18 november 2020